Zakładając bloga Gotowanie od kuchni chciałam po prostu spisać przepisy. Przede wszystkim te, z których korzystam na co dzień. Żeby mieć blisko i poukładane, żeby mieli łatwiej Ci którzy podpytywali, co jak i z czym. Z czasem zapragnęłam robić ładniejsze zdjęcia. Mam nadzieję, że te ostanie już coraz mniej rażą amatorstwem. Niespodziewanie zaczęłam spotykać ludzi, z którymi nawiązałam współpracę od kuchni. I tak oto, mój zupełnie leniwy zimowy czas, wypełniały nowe wyzwania.
Współpracowałam z Fundacją Helpfood, dla której w ramach projektu VitaMenu prowadziłam szkolenia na temat zdrowego gotowania dla dzieci w szkołach i przedszkolach.
Współpracowałam z Fundacją Helpfood, dla której w ramach projektu VitaMenu prowadziłam szkolenia na temat zdrowego gotowania dla dzieci w szkołach i przedszkolach.
Dla firmy e-condimenta opracowałam zdrowe i nowoczesne przepisy.
Współpracowałam z technologami przy tworzeniu mieszanek przypraw, a
potem z nieukrywaną przyjemnością stylizowałam i fotografowałam jedzenie
tworząc etykiety produktów.
Na zlecenie wydawnictwa Meiga, napisałam serię przepisów do książki dla dzieci pt. Europa Zachodnia wymyślonej, napisanej i wydanej przez cudowne dwie siostry Agnieszkę i Magdę Uflad.
Prowadzę warsztaty gotowania oraz uczestniczę w wielu inicjatywach związanych z propagowaniem zdrowego gotowania w domu.
Do zobaczenia!
kontakt: gotowanieodkuchni@gmail.com
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz