sobota, 29 grudnia 2012

krótka relacja z warsztatów

Temat spotkania: 
przed sylwestrowe gotowanie na wezwanie 

 Termin:  wczoraj od 11.00 do 15.30

Uczestniczki: trzy miłośniczki dobrego jedzenia



Menu:
1. na grzanki: humus z ciecierzycy, tapenada z czarnych oliwek, guacamole z avocado
2. na przystawkę: bakłażan marynowany w oliwie i ziołach
3. świąteczna sałatka z kopru włoskiego
4. danie główne: łosoś pieczony w cieście francuskim
5. ciasto z bakaliami
6. ciasto czekoladowe
7. dekoracje z karmelu
8. carpaccio ze świeżego ananasa z sosem miętowym








Organizatorka: życzy uczestniczkom dobrej zabawy sylwestrowej w gronie przyjaciół zachwyconych Waszymi nowymi umiejętnościami kulinarnymi:) a w Nowym Roku niech pyszne ciasta zawsze już Wam wychodzą:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz