* 06.02.2014 gotowanie od podstaw V start godz. 18.30
* 11.02.2014 gotowanie od podstaw VI start godz. 18.30
* Gotowanie w domu od podstaw.
Zdziwisz się jakie to proste. Wystarczy wiedzieć co z czym i jak połączyć.
Szkolenie obejmuje wspólne ugotowanie kilkudziesięciu dań (makarony, zapiekanki, mięsa, ryby z pieca, warzywa pieczone i w surówkach, sałatki, sosy, zupy, desery i ciasta, śniadania) przy okazji podpowiem jakie narzędzia i sprzęty kuchenne są niezbędne oraz jakie produkty żywnościowe powinny trafić na stałe do Twojej lodówki i „spiżarni”. Obiecuję, że na nowo odkryjesz, a nawet polubisz swoje gary, garneczki, miseczki…Niech pytają: co dzisiaj na obiad? Już masz odpowiedź: coś pysznego!
* Gotowanie w domu od podstaw.
Zdziwisz się jakie to proste. Wystarczy wiedzieć co z czym i jak połączyć.
Szkolenie obejmuje wspólne ugotowanie kilkudziesięciu dań (makarony, zapiekanki, mięsa, ryby z pieca, warzywa pieczone i w surówkach, sałatki, sosy, zupy, desery i ciasta, śniadania) przy okazji podpowiem jakie narzędzia i sprzęty kuchenne są niezbędne oraz jakie produkty żywnościowe powinny trafić na stałe do Twojej lodówki i „spiżarni”. Obiecuję, że na nowo odkryjesz, a nawet polubisz swoje gary, garneczki, miseczki…Niech pytają: co dzisiaj na obiad? Już masz odpowiedź: coś pysznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz